MusicStreamer II+

Postet av admin den jun 3, 2010 i Forside, MusicStreamer II plus, Produkter | 19 kommentarer

MusicStreamer II+

HRT Music Streamer II+ er den enkle måten for å optimalisere PC- basert musikk avspilling.

Music Streamer II+ er beregnet på de som setter høye krav til lydgjengivelse, og som har musikkanlegg som kan gjengi lydkvalitet som ligger på nivå med dette produktet.

Music Streamer II+ er en liten boks som man kobler til PC via en USB-kabel på den ene siden, og videre til en forsterker på andre siden. Så snart boksen er tilkoblet, så installerer den seg automatisk på PC`en og tar over jobben som lydkort. Music Streamer II+ henter lyden digital ut fra datamaskinen, går forbi lydkortet i PC`en, og overtar den kritiske digital til analoge konverteringen som setter begrensninger på lydkvaliteten. Resultatet er en lydkvalitet som overgår alt annet til prisen.

Last ned  spesifikasjon Last ned spesifikasjon for MusicStreamer II ( Engelsk utgave )

Utdrag fra Spesifikasjonen:

The Music Streamer II+ is an ultra high performanc eaudio interface that allows a computer and home entertainment system to become perfect partners. With is unique topology, the Music Streamer II+ provides a completely isolated path between the computer and audio system.

No more audio contamination by the computer; your music will always sound its best. There are no external power supplies to worry about because the Music Streamer II+ derives its power from the USB buss while completely regenerating power for all its internal circuitry using a sophisticated set of proprietary circuits.

Operation is simple, just plug the Music Streamer II+ into any USB port on your computer and the Music Streamer II+ will install itself and be ready in a matter of moments. Connect the other end of the Music Streamer II+ into any analog input and you are ready to stream high quality compter based music.

The Music Streamer II+ provides full support for applications such as iTunesTM and Windows Media PlayerTM direct to your home entertainment system, with a level of quality never before possible. You can also use the
Music Streamer II+ to listen to internet radio or other music subscription services such as RhapsodyTM, NapsterTM, PandoraTM, SpotifyTM and many more in high quality through your Home Entertainment System, Television or Stereo system.

19 Svar til“MusicStreamer II+”

  1. The High Resolution Technologies Music Streamer is a high performance music interface that allows a computer and a home entertainment system to become perfect partners. With its unique topology the Music Streamer provides a completely isolated path between the computer and audio system allowing you to enjoy high quality music. The Music Streamer derives its power from the USB buss while completely regenerating power for all its internal circuitry using a sophisticated set of proprietary circuits so no need for an external power supply.

  2. The Music Streamer II provides full support for applications such as iTunes and Windows Media Player direct to your home entertainment system, with a level of quality never before possible. You can also use the Music Streamer II to listen to Internet radio or other music subscription services such as Rhapsody or Napster in high quality through your home entertainment system, television or stereo system.

  3. The new Olive One is an audio streamer with a distinctive circular design housing a 7-inch capacitive touch screen. Like Olive’s current product line , the One can stream from music libraries housed on networked PCs or network attached storage (NAS) devices; the built-in Pandora and Spotify apps (with more to follow); music libraries housed on the internal hard drive (found on the more expensive models); or app-based music services on tablets, smartphones, and handhelds via Bluetooth or Wi-Fi direct streaming.

Svar på denne